Relax behandeling

Wat is een relax behandeling?

Wil je voor een langere periode genieten van steil haar? Laat dan je haar relaxen. Met een relaxer wordt je haar steil gemaakt, oftewel je haar wordt ontkroest.

Hoe verloopt een relax behandeling?

Bij een relax behandeling krijg je eerst een voorbehandeling met no base om je hoofdhuid te beschermen. Daarna wordt de relax substantie aangebracht met een kwastje. Als dit zijn werk heeft gedaan dan gaan we je haar uitspoelen en voeden we je haar met een haarmasker, een must bij deze behandeling! Na het uitspoelen van het haarmasker wassen we je haar met een neutralisatie shampoo en een sulfaat vrije shampoo. Daarna word je haar geföhnd, getangt en geknipt en nog een keer getangt.

Welke producten worden gebruikt bij de relax behandeling?

Wij werken met het professionele haarverzorgingsmerk Kera Care. We relaxen met Syntonics relaxer en de botanical conditioning creme relaxer. Deze producten zijn alleen te koop bij de kapper.

Hoe lang duurt een relax behandeling?

De behandeling duurt zo’n 3 uur. Omdat je haar blijft groeien komen je krullen natuurlijk wel weer terug. Dit maakt dat je de behandeling na zo’n 8 weken moet herhalen of de nieuwgroei laat bijwerken.

Moet ik na de relax behandeling mijn haar nog speciaal verzorgen?

Ja, met een sulfaat shampoo. En met een goeie serum om het haar te beschermen tegen de hitte van de tang en de föhn.

Wat kost een relax behandeling?

Afhankelijk van de lengte van je haar vanaf € 120,00.