Keratine behandeling

Wat is een Keratine behandeling?

Met een keratine behandeling wordt je haar minder droog, statisch en pluizig waardoor het makkelijker te behandelen is. En dat alles zonder je eigen haarstructuur te veranderen. De behandeling maakt je haar niet steil maar zorgt ervoor dat het steilen van je haar met een tang of een föhn veel gemakkelijker gaat. Je bent dus sneller klaar en je haar blijft veel langer in shape!

Hoe verloopt een Keratine behandeling?

We wassen je haar met een hoogwaardige shampoo van Uberliss die de haarschubben voor de keratine open zet. Dan föhnen we je haar helemaal droog. Vervolgens wordt de keratine van Uberliss, pluk voor pluk, in je haar aangebracht. Je krijgt een kapje op en 30 minuten onder de droogkap zodat de keratine goed kan intrekken. Na de droogkap wordt de overige keratine uit het haar gespoeld. Als laatste wordt het haar geföhnd, getangt en geknipt.

Welke producten worden gebruikt bij de Keratine behandeling?

Wij werken met het professionele haarverzorgingsmerk Uberliss. Deze producten zijn alleen te koop bij de kapper.

Hoe lang duurt een Keratine behandeling?

De behandeling duurt zo’n 3 uur.

Moet ik na de Keratine behandeling mijn haar nog speciaal verzorgen?

Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen. Daarnaast adviseren wij om in die 24 uur geen stiekjes of haarklemmen in te doen (ook niet ’s nachts). Draag het los zodat je haar voldoende kan luchten.
Verzorg je haar daarna met de producten van Uberliss. Er is een shampoo, conditioner, masker, …… speciaal voor Keratine behandelingen en bij ons verkrijgbaar.

Wat kost een Keratine behandeling?

Afhankelijk van de lengte van je haar vanaf € 150,00.